Kuasa 'Make-Up' Mengatasi Segalanya

|
Post kali ni terpulang lah nak percaya atau tak.. Ia mengisahkan seekor awek Korea yang rupa dia jujur cakap buruk nak mampus. Bukan lah nak menghina dia, tapi dah member aku yang lain2 nampak pon dia kata buruk, tak kan aku nak kata cantik pulak kan. Tak tak, tipu je. Sebenarnya memang buruk.

terpulanglah kat korang nak nilai camne pon..

So, dia di tawarkan jadi model untuk diubah menjadi 'Ulzzang' atau dalam bahasa melayunya, MUKA CANTIK? hahaha! (entah betol entah tidak aku translate tuh..) Jadi dia perlu lah melalui pelbagai proses dari A sampai lah Z.. Menurut diorang ni lagi, dia tak edit langsung mane2 gambar dalam ni menggunakan apa2 software termasuklah photoshop untuk mencantikkan lagi muka dia. Terpulang kat korang nak percaya atau tak. Jadi, ikuti sendiri lah transformasi muka huduh dia ni..

*************************************







***************************************

hah... amacam ??? terpegun tak?? Cun tak??

TAK CUN LAGI?????

HAH, ni la FINAL RESULTNYE..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Cantik ke?? Ermm.. Cantik la jugak... Cantik?? Memang Cantik.. Yang ni aku yakin guna Photoshop. ahahaha!

3 comments:

Faris Danial said...

tu belom kuasa Photoshop lagi..

velasrizal said...

mmg nmpk berbeza kan..

Blog AkU dAn SeSuAtU Dah Ada Fan Club ?

nas said...

pergh...
dari tak cun muke cam jantan..da jadi awek korea cun siot...huhu,...tapi lelaki susa la kalo nk tukar dari xensem kpd hensem...isk3 :P

jom bace entri terbaru nas klik:

gadis sembang lucah dalam facebook

Post a Comment